Odoo ERP - Ljudski potencijali za moderne tvrtke
Sve u jednom: zapošljavanje, ocjenjivanje, troškovi, odsustva, prisustva...

Uspješno upravljajte svojim zaposlenicima i centralizirajte sve svoje HR informacije.

Na brzinu nadgledajte sve važne informacije za svaki odjel. Vidljivost osjetljivih podataka ograničite samo na menadžere ljudskih resursa ili učinite druge podatke javnim kako bi ih mogli vidjeti svi zaposlenici, na primjer direktorij zaposlenika. Primajte upozorenja za sve nove zahtjeve za odsustvo, zahtjeve za dodjelu, aplikacije, ocjene i još mnogo toga.

  •  Odsustva

  •  Dodjele

  •  Radni sati

  •  Prisustva

  •  Procjene

  •  Regrutiranje

  •  Troškovi

Pratite vrijeme i prisustvo tjednim ili mjesečnim radnim listovima s neobaveznim praćenjem posjećenosti.

Pratite radno vrijeme zaposlenika i sortirajte prema projektu, klijentu ili zadacima. Jednostavno pristupite statistikama kako biste bilježili i analizirali radne listove, kao i provjeravali prisustvo svakog zaposlenika. Integrirano računovodstvo automatski objavljuje izvještaje na temelju vremena provedenog u projektima pružajući podatke u stvarnom vremenu.

Upravljanje odsustvima

Pojednostavljeno praćenje odmora zaposlenika i bolovanja. Zaposlenici unose svoje zahtjeve (plaćeni odmor, bolovanje itd.). Menadžeri odlučuju ili odobriti ili odbiti zahtjeve za odmorom. Obavijest se šalje zaposleniku i njihov se kalendar automatski ažurira.

Pojednostavljeno upravljanje troškovima

Brzo ažurirajte i odobrite troškove. Zaposlenici mogu lako podnijeti i opravdati troškove. Menadžeri mogu pregledati sve troškove i po potrebi odobriti ili odbiti pojedinačne zahtjeve. Nakon odobrenja, troškovi se odmah ažuriraju u Odoo računovodstvu .

Jednostavno ocjenjivanje zaposlenika

Temeljite procjene bez gnjavaže. Jednostavno postavite postupak procjene i kalendar. Dizajnirajte upitnike zasnovane na obrascu kako biste prikupili povratne informacije od svih u tvrtki, od zaposlenika do menadžera, kao i samoprocjene. Automatizirajte cijeli postupak tako da se možete usredotočiti na ljude, a ne na administrativne dužnosti.

Zapošljavajte vrhunske talente

Pojednostavite postupak zapošljavanja. Postavite oglasnu ploču za objavljivanje otvorenih pozicija u samo nekoliko klikova i lako pratite prijavljene prijave. Nadgledajte i upravljajte pipelineom vašeg prijavitelja i integrirajte Odoo ankete kako biste stvorili upitnik za provjeru koji se automatski povezuje s evidencijom kandidata.

Potaknite angažman društvenim alatima

Poboljšajte komunikaciju između zaposlenika i motivirajte ih nagradama.

Poduzetnička društvena mreža

Dopustite zaposlenicima da surađuju u odjelima, lokacijama i modulima Odoo interakcijom u stvarnom vremenu s chatom uživo, razmjenom znanja i najboljih praksi, praćenjem određenih ljudi ili dokumenata kako bi bili informirani, kao i pridruživanjem interesnim skupinama radi dijeljenja stručnosti i poticanja timskog rada.

Gamifikacija

Inspirirajte zaposlenike izazovima, ciljevima i nagradama. Dizajnirajte vlastite ciljeve, definirajte jasne ciljeve, pružite povratne informacije u stvarnom vremenu i opipljive rezultate. Izložite najbolje izvođače za svaki tim i javno prepoznajte postignuća zaposlenika i tima.

Potpuno integriran s ostalim Odoo ERP aplikacijama...

Regrutiranje

  • Pojednostavite svoj postupak zapošljavanja. Indeks nastavlja, prati podnositelje zahtjeva i traži profile.

Procjena

  • Praćenje razvoja zaposlenika. Postavite procjene i pomozite svojim zaposlenicima da rastu i razvijaju se.

Odsustva

  • Upravljajte zahtjevima za odsustvom i dodjeli zaposlenika. Ažurirajte kalendare automatski.

Troškovi

  • Dobijte cjelovit pregled troškova zaposlenika, pojednostavite postupak odobravanja i pratite sve zapise.


Odoo ERP - Projekt
Prognoze potreba i resursa, izvedba projekta i dostupnost zaposlenika